Succes – even wachten

Door Marleen Noorland op 10 september 2022

Succes – even wachten

Heeft u wel eens over het Schoonoord pad gefietst? Zo door de Havikerwaard. Echt op een zonnige dag is dat een feestje, want je fietst door een prachtige omgeving en de weidebloemen ruiken heerlijk. Maar als je dan vanuit de Havikerwaard de Ellecomsedijk op gaat en je wil oversteken….dat is een beproeving! Verkeer raast langs je heen en met gevaar voor eigen leven haal je mogelijk de overkant.

Daarom stelde PvdA op 14 juni 2018 een voorstel op en diende deze in samen met VVD en CDA in bij de Raadsvergadering. De vraag was om op deze Provinciale weg een middenberm aan te leggen, zodat fietsers veiliger kunnen oversteken. Het college werd gevraagd om met de Provincie Gelderland te overleggen over mogelijkheden.

Wat stond er deze week (we spreken over de week van 5 september 2022) in “de Gelderlander”? Tussen 19 september en 22 oktober zijn er wegwerkzaamheden aan de Ellecomsedijk, want er komt een midden geleider die ter hoogte van het Schoonoord pad wordt aangelegd! Hiep hiep hoera! Ambtelijke molens kunnen traag zijn, maar als ze niets weten, dat gebeurt er ook niets!!

Marleen Noorland