PvdA campagne in het dorp Rheden op 5 februari

3 februari 2022

De PvdA voert op zaterdag 5 februari campagne in het dorp Rheden. We staan met twee activiteiten in de Groenestraat, het ‘Stemminghokje‘ en de ‘rode portemonnee actie. Lijsttrekker Gea Hofstede is aanwezig zijn, evenals een aantal kandidaat raadsleden. We herhalen de actie #ThuisinRheden op zaterdag 12 februari in Spankeren en Laag Soeren.

Stemminghokje

Het ‘Stemminghokje’ staat tussen 10.30 en 12.00 uur in onze actietent in de Groenestraat. Rond dit hokje meet de PvdA de ‘stemming’ van de inwoners van Rheden. Voorbijgangers vragen we welke 5 zaken de meeste aandacht vragen in het dorp. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor vragen of opmerkingen van de kiezers over het verkiezingsprogramma. De uitkomsten van de ‘stemming’ worden later bekend gemaakt.

Zoek de Rode Portemonnee

Tegelijkertijd met het stemminghokje verstoppen we in Rheden op opvallende plekken drie rode portemonnees. In de portefeuille zit een waardebon waarmee de vinder zich bij drie lokale horeca gelegenheden kan melden voor een ‘stemmig’ PvdA onthaal. Alle reden dus voor een slimme zoekactie! Met de actie ondersteunen we ook de lokale horeca ondernemers in Rheden. Die kunnen best een steuntje in de rug gebruiken. Natuurlijk ontvangen we graag een selfie van de vinders met de portemonnee!

 

Campagne hervat

De acties zijn onderdeel van de verkiezingscampagne. Die wordt hiermee hervat nadat Corona onze campagne in november en december onmogelijk maakte.