AFTRAP GR’22 CAMPAGNE

6 augustus 2021

AFTRAP GR’22 CAMPAGNE MET VEEL ACTIVITEITEN!

Op 1 september trappen we de GR’22 verkiezingscampagne af. Wij doen dat op PvdA-barbeque in de wijk Stenfert te Dieren. En we hebben een vol programma. Zo zullen alle zes kandidaat voorzitters voor het landelijke PvdA bestuur acte de présence geven. Daarnaast wordt het concept verkiezingsprogramma van de PvdA Rheden voor de GR’22 gepresenteerd.
En we maken onze kandidaat lijsttrekker bekend.
De openbare bijeenkomst start om 17.00 uur.

Zes kandidaat voorzitters PvdA bestuur aanwezig

De PvdA zoekt een nieuwe voorzitter voor het landelijke bestuur. Deze zal de huidige voorzitter, Nelleke Vedelaar opvolgen. Inmiddels hebben zich zes kandidaten gemeld voor de functie. Een van hen is het in deze regio bekende 1e kamerlid Esther-Mirjam Sent. Alle zes kandidaten hebben toegezegd de barbeque-bijeenkomst bij te wonen. Zij zullen hun kandidatuur kort toelichten en vragen beantwoorden. Later op de avond gaan zij in debat in de Dru fabriek in Ulft.

Aftrap gemeenteraadsverkiezing 2022

De barbecue staat in het teken van de aftrap van de verkiezingscampagne GR’22. Deze worden in maart 2022 gehouden. Onze programmacommissie heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma 2022-2026. De aftrap vindt plaats door het presenteren van het concept programma. Verder presenteren we de beoogd lijsttrekker voor die verkiezingen.

Overigens kunnen kandidaat raadsleden voor de PvdA zich nog tot 15 september melden. De definitieve kandidatenlijst wordt in een Algemene Ledenvergadering in november 2021 opgesteld. Daar wordt ook de lijsttrekker gekozen.


Aanmelden!
De barbeque vindt plaats bij het ‘Duynhuis’ aan de van der Duyn van Maasdamstraat 63 te Dieren!

JIJ KOMT TOCH OOK?
KLIK HIER
om je aan te melden voor de barbeque! Wij kunnen er dan rekening mee houden dat je mee-eet.