PvdA Campagneteam in Rheden

Door Goos Hageman op 23 september 2022

Het PvdA campagneteam is weer actief. Op zaterdag 1 oktober 2022 zijn we op straat te vinden in Rheden. Van 11.30 tot 13.00 uur staan we met de Rode Tent voor de fietswinkel aan het eind van de Groenestraat.

Kom bij ons langs of spreek ons aan. Wij zijn vooral benieuwd naar uw reactie op de Prinsjesdag plannen. Wat gaat dat voor u betekenen en vindt u dat het geld naar de goede doelen gaat?

De PvdA vindt dat er te weinig wordt gedaan om de koopkracht te verbeteren. Bovendien is er geen extra geld voor mensen die nu in de problemen komen. Gelukkig heeft het kabinet ons plan voor een plafond in de energiekosten overgenomen. Maar veel daarover is nog onduidelijk.  Verder willen we graag van u weten waar u denkt dat er vooral aandacht en hulp nodig is door de gemeente. Kom langs en deel uw gedachten met ons.

ps. Heeft u de eenmalige energietoeslag al aangevraagd? twijfelt u of u er recht op hebt, neem dan contact met ons op!

Een mailtje naar [email protected] is voldoende. 

Goos Hageman

Goos Hageman

Een leven lang een rood hart! Dat zit in je DNA. Ik ga voor solidariteit en eerlijk delen, maar ook voor mensen verheffen en in hun kracht zetten. Gelijke kansen op eerlijk werk en een fatsoenlijke zorg voor iedereen. De burger als doel en niet als middel. En ik ben van de verbinding. Als we

Meer over Goos Hageman