Door Mehmet Sahan op 23 januari 2017

PvdA Rheden helpt vrijwilligers van de Dierense Speeltuin

De afgelopen maanden heeft iedereen die naar de speeltuin kwam of erlangs reed kunnen genieten van de prachtige kerstverlichting bij de Dierense Speeltuin. Vrijwilligers hebben er uren en dagen aan gewerkt om het zo mooi te krijgen. Inmiddels is het januari 2017 en hebben we de drukke decembermaand achter de rug.

Dan is het tijd om alle verlichting en versiering weer op te ruimen en de speeltuin weer speelklaar te maken. Bestuur en fractie van de Partij van de Arbeid hebben de vrijwilligers hierbij geholpen. Na een kennismaking en een lekkere kop koffie in de kantine hebben we een taakverdeling gemaakt. Ondanks dat het kwik onder de 0 graden lag, zijn wij aan de slag gegaan. Het was een enorme klus die wij met veel plezier hebben gedaan.

Mehmet Sahan

Mehmet Sahan

Fractielid tot 21-3-2018 Als 27 jarige Dierenaar heb ik me altijd ingezet voor de ontwikkeling, betrokkenheid en verbetering van de jeugd. Als lesgever op Het Rhedens, ben ik dagelijks bezig met jongeren en zie het als een plicht om me in te zetten voor mijn dorp, wijk en gemeente. Ik ben sociaal sterk en ben

Meer over Mehmet Sahan