Door Gea Hofstede op 6 februari 2014

In gesprek met bewoners in Dieren

Op zaterdag 8 februari gaat de Rhedense fractievoorzitter van de PvdA Henk van Valburg op bezoek bij de inwoners van Dieren. De bekende rode tent staat op het Callunaplein. Hier kunt u in gesprek gaan met raadsleden en vrijwilligers. Maar de raadsleden en lokale vrijwilligers trekken ook de wijk in om te vragen wat de bewoners met hun wijk willen.

Wijken en buurten zijn belangrijk voor de PvdA. De inwoners weten wat zij willen met hun wijk en de PvdA wil zich daar zo veel mogelijk voor inzetten. Daarom gaan we zaterdag de buurt in en vragen we de bewoners wat er speelt. We hopen veel mensen te spreken.”

De PvdA’ers gaan van 10.00 tot 12.00 uur de deuren langs in Dieren. Natuurlijk zijn wij ook te vinden in ons partijkantoor Groenestraat te Rheden. U treft ons daar op vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Wij zien er naar uit om u te ontmoeten.

Gea Hofstede

Gea Hofstede

Wethouder Veel mensen hebben het goed: een mooi huis, gezond en een baan. Maar wat als het tegenzit? Als je dat zelf niet kunt regelen? Dan moet je kunnen terugvallen op de overheid. Voor goede huisvesting, ondersteuning in de huishouding goede schuldhulpverlening en armoedebeleid, daar wil ik mij sterk maken.

Meer over Gea Hofstede