13 maart 2015

Campagneslinger zaterdag 14 maart geslaagd!

Zaterdag 14 maart 2014 organiseerden de afdelingen Rheden, Brummen, Doesburg en Doetinchem één van de 5 campagneslingers die eindigden in Doetinchem. Een groot aantal PvdA-ers heeft het tot een groot succes gemaakt
Om 10.30 stonden bij de Coöp in Velp ruim 20 leden van de 4 afdelingen klaar om te canvassen in de flats aan de Aalscholversingel. Dat leverde zoals gebruikelijk boeiende, maar vooral ook positieve gesprekken op. Daarna deed de groep dezelfde ervaring op in de omgeving van de Spar in Dieren, Plus in Eerbeek en in de wijk Beinum in Doesburg.
Rond vier uur vormden de 5 slingers op het Simonsplein in Doetinchem een gezellige rode mierenhoop. Tegen het einde zette zette Otwin van Dijk twee ondernemers in het zonnetje, die al jaren werknemers in dienst hebben met een grote afstand tot de arbeidsmarkt: Avabel uit Duiven en Burgers van de Wal uit Doetinchem. Els Rutting, de lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen en Peter Kerris, lijsttrekker voor de Statenverkiezingen, sloten de middag af.