Bedankt voor uw stem!

Door Gea Hofstede op 25 maart 2018

BEDANKT VOOR UW STEM!

Wij willen alle PvdA kiezers, bedanken voor hun steun, stem en het in de PvdA Rheden gestelde vertrouwen!
We hebben de afgelopen vier jaar als PvdA Rheden hard gewerkt aan een sterk en sociaal Rheden. We hebben veel inwoners gesproken, we waren op straat en hebben dit vertaalt in de raadzaal.
Wij hebben met uw stem lokale politiek bedreven vanuit ons rode hart. We hebben bijeenkomsten georganiseerd, waar we hebben gesproken over zaken die u en ons bezighielden, zoals kinderarmoede of wonen en zorg. Wij hebben voortdurend de mening van de inwoners van Rheden gevraagd en uw stem laten doorklinken in de raad.
En daar hebben we het resultaat nu van teruggezien bij de verkiezing.
We hebben onze 4 zetels dankzij u behouden.
Daar zijn we blij mee en trots op.

Voor de PvdA houdt het hier niet op. Wij zullen ons ook de komende vier jaar inzetten voor u. Wij horen graag uw standpunten en ideeën, maar ook over de aanleg van een fietspad of de verkeersveiligheid gaan wij graag met u in gesprek. Wij zullen al deze zaken blijven vertalen in lokale politiek.
Bedankt voor uw stem!
Het PvdA team.

Gea Hofstede

Gea Hofstede

Wethouder Veel mensen hebben het goed: een mooi huis, gezond en een baan. Maar wat als het tegenzit? Als je dat zelf niet kunt regelen? Dan moet je kunnen terugvallen op de overheid. Voor goede huisvesting, ondersteuning in de huishouding goede schuldhulpverlening en armoedebeleid, daar wil ik mij sterk maken.

Meer over Gea Hofstede