8 juni 2016, om 22:00 | De Biesdel - Biesdelselaan 89 in Velp

Algemene Ledenvergadering

Agenda

De ALV van woensdag 8 juni 2016 krijgt dit keer een ander ‘jasje’. Graag nodigen we leden en belangstellenden uit voor een thema avond over ‘wonen en zorg’.

Deze avond vindt plaats in De Biesdel aan de Biesdelselaan 89 in Velp. Het begint om 20.00 uur (de zaal is open vanaf 19.30 uur).

Wonen en Zorg is een thema dat iedereen raakt. Steeds meer ouderen en mensen met een beperking (langer) moeten langer thuis blijven wonen. Wat betekent dat als je aangewezen bent op mantelzorg of een andere – passende – woning of woonvorm nodig hebt? Zijn er dan voldoende woningen of andere verzorgde woonvormen voor u beschikbaar? De gemeente is hiervoor verantwoordelijk, zij maken, afspraken met corporaties, zorgaanbieders en zorgkantoren, zodat mensen (langer) zelfstandig kunnen wonen, ook als ze daar zorg en ondersteuning bij nodig hebben.

Centrale vraag voor de PvdA is dan ook: Langer thuis wonen in een betaalbare woning of verzorgde woonvorm: Lukt dat in Rheden?

De PvdA gaat daarover met aanwezigen in gesprek en hoort graag wat dit voor u betekent. De avond wordt ingeleid door de bestuursvoorzitter Joppe de Ruiter, waarna er een presentatie wordt gegeven door Christel Welling, manager van Innoforte. Hierna vindt er een discussie plaats aan de tafel van 6 onder leiding van fractievoorzitter Gea Hofstede. Aan de tafel nemen plaats: Christel Welling (manager Innoforte), Anna Lena Hedin- Penninx (statenlid voor de PvdA in Gelderland), John Berends (secretaris HVR), Anne Bruger (voorzitter Cosbo) en Niels Booij (fractielid PvdA Rheden).

De zesde bent u zelf. U wordt van harte uitgenodigd om mee te denken en te praten!!!

 Aan het einde van de avond worden onze jubilarissen gehuldigd.