Door Gea Hofstede op 12 februari 2017

Eten (en praten) met Jetta Klijnsma en John Kerstens

Op vrijdag 24 februari a.s. organiseren de PvdA- afdelingen in de Achterhoek, Liemers en Veluwerand vanwege de Tweede Kamer verkiezingen een bijeenkomst over goed, eerlijk en fatsoenlijk werk voor iedereen .
Samen met Jetta Klijnsma en John Kerstens kunnen we vooraf genieten van een Chinees Buffet.

(wel moeten we, uit kostenpunt, hiervoor een bijdrage vragen van € 5,00 en u dient zich vooraf aan te melden bij [email protected])

Hiervoor nodigen we graag geïnteresseerden en professionals uit. Dus iedereen is van harte welkom. Op de bijeenkomst gaan we met de aanwezigen hierover in gesprek.

Jetta Klijnsma – staatsecretaris Sociale zaken en werkgelegenheid

‘In het Nederland waar ik wil wonen, doet iedereen mee. Man en vrouw, jong en oud, hier geboren en van ver, mensen met en zonder arbeidsbeperking. Iedereen die kan werken, moet de kans krijgen dat ook te doen. Daarom ben ik supergemotiveerd om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen aan de slag gaan.’

John Kerstens – lid Tweede Kamer en tevens kandidaat Kamerlid

‘Het verschil maken voor mensen die het allemaal niet cadeau krijgen, die niet de hoogste opleiding of het hoogste inkomen hebben. Die hun best doen, maar af en toe ook een steuntje in de rug nodig hebben. Zich soms zorgen maken, en willen dat die zorgen serieus worden genomen.’

Jetta en John zullen, elk vanuit hun eigen verantwoordelijkheid, ingaan op de mogelijkheden en onmogelijkheden om goed, eerlijk en fatsoenlijk werk voor iedereen (op korte) termijn gerealiseerd te krijgen. Maar ook spreken we over een socialere bijstand en hoe we mensen met een beperking gewoon deel kunnen laten nemen aan het arbeidsproces enz..
Daarna willen we in debat/discussie met alle aanwezigen

Datum: Vrijdag 24 februari 2017

Locatie: Joop den Uylbar, Bilderdijkstraat 20, 7001 AB Doetinchem

Tijd: 18.00 u – 19.00 u : Inloop met Chinees Buffet
Gelegenheid in gesprek te gaan met elkaar

19.00 u : Start bijeenkomst
21.00 u : Sluiting en naborrelen

Gasten: Jetta Klijnsma – staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid
John Kerstens – lid Tweede Kamer en kandidaat voor de Tweede Kamer

Gespreksleider: Steven Kroon, fractievoorzitter PvdA Doetinchem

U bent van harte welkom en neemt u gerust vrienden en collega’s mee!

Gea Hofstede

Gea Hofstede

Veel mensen hebben het goed: een mooi huis, gezond en een baan. Maar wat als het tegenzit? Als je dat zelf niet kunt regelen? Dan moet je kunnen terugvallen op de overheid. Voor goede huisvesting, ondersteuning in de huishouding goede schuldhulpverlening en armoedebeleid, daar wil ik mij sterk maken.

Meer over Gea Hofstede

Waar ben je naar op zoek?